Hoe decanters te gebruiken?

Maak er zelf een. En als je weet hoe je je eigen decanters te maken, waarom niet proberen om wat meer te maken?

In deze post zal ik proberen om alle basisstappen die betrokken zijn bij het maken van uw eigen karaf uit te leggen. Als je hier zelf in wilt gaan, kun je een stapsgewijze handleiding doorlopen, of je de eerste twee delen in een aparte post over hetzelfde onderwerp lezen:

Decanters en hun onderdelen

Wat zijn decanters? Ze zijn een plastic container die kan worden ingevoegd in de houder voor een karaf. Hoe gebruik ik decanters?

De karaf houdt de vloeistof in een bekervormige houder die door een schroef op zijn plaats wordt gehouden. U decanters kopen met een bekerhouder of met de houder volledig gescheiden van de vloeistof. Decanters met de bekervormige houder worden vaak "cup-decanters" genoemd. De decanters kunnen worden gekocht bij verschillende online winkels, maar de meeste van hen zijn in-store alleen. De bekervormige houder is er in verschillende maten, waaronder 1 liter, 3 liter, 10 liter en 20 liter.

De vloeistof in de karaf is een oplossing en een spuit. De vloeistof wordt in de karaf gegoten en op zijn plaats verzegeld met de bekervormige houder. Deze oplossing of spuit wordt vervolgens gebruikt om de vloeistof in de fles te injecteren, of in sommige gevallen wordt de fles bijgevuld met de vloeistof in de karaf. In sommige gevallen is het soms mogelijk om de hoeveelheid geĆÆnjecteerde vloeistof te veranderen met behulp van een spuit. Dit kan het beter maken dan karaf vergelijk. Op deze manier hoeft u de fles niet bij te vullen. Voor dit artikel zullen we een fles gebruiken, dus we zullen alleen de vloeistof veranderen van 5 mL naar 3 mL. De karaf De karaf zal meestal een basis van roestvrij staal, met een lip die een spuit zal accepteren. U vindt decanters gemaakt met messing en/of koper. De basis van de karaf moet van kunststof zijn gemaakt, zodat de spuit er gemakkelijk in past. Als je nog geen decanter hebt, stel ik voor dat je er een zoekt.