Hoe gebruik ik decanters?

Koop decanters.

Waarom? De decanters ik schrijf over hier kan alleen komen in twee variƫteiten, "bouche" of "fles". Ik zal beide gebruiken en bespreken elk in detail. Ik zal ook praten over de verschillen tussen een karaf en een fles bier en hoe ze goed op te slaan. Hier is een foto van mijn favoriete fles en de bottelapparatuur die ik gebruik. Wat is een decanter en hoe gebruik ik het? Een karaf is een glazen fles of een fles met een afneembaar deksel. Het is niet echt mogelijk om een karaf te kopen zonder een fles. Ze kunnen online of in lokale winkels worden gekocht. Dit is precies wat het onderscheidt van andere artikelen zoals Lego Plaat Weg. Als ik zeg "glas" Ik heb het over het metaal in een glazen fles, zoals de glazen fles weergegeven in de afbeelding hierboven, of het plastic in de fles hierboven, of een aantal plastic flessen. Wanneer u een fles in de opslag koopt zult u zien dat het het woord "fles" op het heeft. Een karaf heeft geen etiket of etiket met een "fles" erop. Het is een fles vloeistof, soms een heldere vloeistof, met een plastic dop of een rubberen stop die erop kan worden geschroefd. De vloeistof in een karaf is hetzelfde als een drankje dat je drinkt in een glazen fles. Je drinkt het en het gaat door je keel als normaal. Echter, als je je decanter naar de bar of je vrienden wilt brengen, neem je het mee naar een feestje. Je giet de vloeistof in je fles en je vrienden en familie kunnen het mee naar huis nemen.

Ik ben de auteur van deze blog. Ik ben een geboren en getogen Nederlander. Ik woon in Nederland en de Verenigde Staten. Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het schrijven van deze blog. Ik wilde de verschillende producten die er zijn voor een lange tijd document en om het verschil tussen de verschillende soorten decanters die vandaag beschikbaar zijn laten zien. Dit is mijn eerste blog. Bekijk de vergelijking karaf vergelijk.