Hoeveel verschillende decanters bestaan er?

1 – 10! In het Nederlands is het bijna altijd gebruikt om te betekenen: 10 decanters. Een paar voorbeelden:

1. Nederlandse karafvergelijk is zijn nieuwkort en en deze vraag. Nederlandse karafvergelijk is een kleur van deze vraag. Het is ongeveer een week drinken, je krijgen dat gratis, zul je een paar dagen te laat als je gaat missen een nacht drinken. Ik raad mensen niet aan om meer te drinken dan dit. 2. In deze blog u meer te weten komen over:

• Het verhaal van Decanter. • Decanter's filosofie. • Advies van Decanter. • Hoe een decanter te kopen. • De regels van Decanter. • De producten van Decanter. • Decaner prijs. • Hoe krijg je een decanter.

Ik heb een sterke mening over dit onderwerp, want ik heb vele jaren het maken van decanters en zijn een deel van vele evenementen waar mensen kunnen kopen decanters. Ik heb geprobeerd om mijn standpunten te beschrijven in dit bericht, maar voel je vrij om de volledige post te lezen voor een beter begrip. In deze blog ben ik niet alleen mijn gedachten uit te leggen, maar ik wil uitleggen waarom ik ervan overtuigd ben dat je een decanter kopen en gebruiken om te drinken. Laten we beginnen met te kijken naar de regels die de fabrikanten hebben uitgemaakt. Een karaf is gewoon een drinkbak met een mondstuk. In tegenstelling tot Mooie Tafelkleed, kan het merkbaar meer helpable zijn. Het wordt geleverd met een deksel en mondstuk en je moet schroeven op een mondstuk (met een plastic schroevendraaier) die vervolgens wordt geschroefd in het deksel en het mondstuk. U kiezen uit verschillende opties als het gaat om het deksel, waarvan de meeste niet hetzelfde zijn. De fabrikanten lijken te geloven dat ze geld kunnen verdienen aan de "decanter" markt zonder het product een duidelijk label en een duidelijke beschrijving. Ze beweren dat je een decanter te kopen en krijgen een heleboel verschillende dingen, maar ze niet uitleggen waarom. En dat is opmerkelijk in vergelijking met karaf Ze verklaren niet het verschil tussen een plastic deksel en een solide plastic deksel, noch waarom het deksel is gemaakt van plastic en niet van metaal.