Over mij

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een ruimdenkende en avontuurlijke drinker ben en ik graag van anderen leer. Ik heb altijd de smaak van wijn en de geur van de bloemen gehouden. Maar ik hou ook van de smaak van whisky, dus het is ook een passie van mij. Het feit dat ik begon met whisky, ik hou van dat er iets in dat iedereen kan proberen. Dus ik wilde mijn passie met anderen delen en ook proberen mijn eigen smaak te verbeteren!

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een collectie van mijn eigen whisky recepten. Ik heb in de keuken gewerkt bij verschillende restaurants, bars en brouwerijen. Ik wil graag creatief zijn en elke keer weer iets nieuws aan de tafel toevoegen. Je weet nooit wat er om de hoek is, maar daarvoor zijn we hier.

Mijn Ebook, dat 'Decanters - Practical and Practical' heet, is verkrijgbaar bij Amazon, iTunes of waar je e-books vinden. Dankzij u kan dit boek op grote schaal worden gelezen en gevonden, in het Nederlands en Engels, over de hele wereld. Bedankt voor het lezen en blijven decantering!

Deze post is ook beschikbaar in: Français (Français) Deutsch (Deutsch) Español (Español) Italiano (Italiano) Português (Português) Nederlands (Nederlands) Русский (русский)

In de vorige post beschreef ik een methode om een kop vloeistof te decanteren met behulp van een karaf (of een decanterstandaard). De methode werkt goed voor de meeste dranken in het bereik van 80 tot 100 calorieën (afhankelijk van het type vloeistof). Het is een vrij snelle en handige methode. Het is echter niet de goedkoopste optie in de wereld. En voor sommige mensen, is het misschien niet de meest kosteneffectieve.

Wat is de beste karaf voor mij? Decanters kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: een decanterstandaard (ook wel een decanterdoos genoemd) en een decanter.

Ik heb veel ervaring omdat ik dit project in 2010 heb gedaan. Ik heb dit bericht zeer interessant en interessant om het proces van het ontwerpen, produceren en verpakken van dit bier te zien. Het grootste probleem dat we hier hadden is het grote volume van plastic flessen die we hadden. Het duurde ongeveer 2 maanden voordat we een oplossing vonden die geen bottelafval meer zou creëren.

Tot nu toe heb ik een aantal blogs gepubliceerd over verschillende onderwerpen over dit fles maken proces. Ik heb ook een video over. Ik hoop dat u deze nuttig vindt voor uw reis naar dit biermakende proces. Geplaatst door Nova om 13:00 Het volgende artikel zal betrekking hebben op de laatste stap van de verpakking van dit bier. Nadat ik het bier heb gemaakt, zal ik de kans krijgen om het met je te delen. Binnenkort meer te volgen... Geplaatst door Nova om 10:54 Dit artikel is een overzicht van de stappen die nodig zijn om een pilsbier te maken.

Jongeren

Toen ik in 2009 klaar was met school, wilde ik iets gaan doen met betrekking tot de wijnindustrie, en het eerste wat in me opkwam was om iets te doen op een decanter.

Decanters werden gemaakt omdat de gemiddelde Nederlandse woning niet kon passen een full-sized glas (en niet alleen omdat wijn is duur en er waren veel andere dingen die men kon doen met het glas anders dan drinken), dus ze werden gebouwd om een bepaalde hoeveelheid vloeistof te houden. Dit was een ideale oplossing voor mij, want mijn man heeft een wijn geek passie en houdt van een goed glas wijn. Ik ben een grote fan van Pinot Noir dus toen ik het concept van een "in-the-bottle" karaf ontdekte, sprong ik erop als een puppy op een trampoline. In 2011 besloot ik een kleine karaf te maken, de Caraplet. Ik besloot dat het idee van de "caraplet" was gewoon te geweldig om te negeren, dus ik had het ontwerp ontwikkeld op de achterkant van een servet, en zet het op mijn muur de volgende dag. Het idee was om een eenvoudig maar elegant glas te maken voor dagelijks drinken.