Waarom heb ik decanters nodig?

Om bier te krijgen tegen de beste prijs. Dat is het. Maar wat als we decanters willen krijgen zonder het risico om het bier niet te drinken wanneer we willen?

Dat willen we allemaal. Er zijn ook veel mensen die moeten decanters hebben om een kans om te drinken tegen de meest fatsoenlijke prijzen. Ik ben een van die mensen.

Decanter prijzen zijn onlangs gestegen. Voor een lange tijd, ik dacht dat het een goed idee om gewoon een decanter kopen en drinken tijdens het kijken naar een film. Het maakte me veilig en gezellig voelen en ik niet te veel over de kosten van het zorg. Wat is de prijs van decanters? Nu ik wat ouder en nuchterder ben, wil ik proberen een beetje te redden door mijn bier in een karaf te drinken. Deze keer zal ik de gemakkelijke route te gaan. Ik ga een 10-pack van Nederlandse Lager kopen (of iets anders dat rond de 10€ zou zijn). Ik maak een paar biertjes in de bierkoelkast en neem er een mee voor als ik het huis verlaat. Op deze manier kan ik mijn bier drinken tijdens het tv-kijken en het zal nog steeds geweldig smaken.

Hoe je je decanter versieren

Dus, je hebt een decanter gekocht en je bent klaar om het te drinken. Hoe versier je het? Het antwoord is heel eenvoudig, net als in de keuken. Begin met een klein stukje karton of iets anders dat kan worden gelijmd aan de onderkant van het glas. Wanneer uw glas schoon is, moet u een stuk ervan verwijderen en het weer op de bodem van uw karaf leggen.

In zekere zin geldt hetzelfde voor de flessen die u koopt. Leg een stuk karton over de fles om het er beter uit te laten zien en het een beetje vorm te geven. Als u glaswerk koopt, is het beste ding om het op de vloer of de lijst te zetten. U het ook doen als volgt: Hier is een foto van een aantal van mijn decanters. Het is een kleine glazen fles. Nadat we onze glazen op de vloer hebben gelegd, kunnen we zien hoeveel het kost. Als het $20 (ongeveer €20) kost, betalen wij iets meer dan 10% voor een fles. Voor de rest van de flessen, kunnen we zien ze kosten $3,5 tot $5 voor het glas en ongeveer $2,5 tot $4 voor het deksel. We kunnen ook zien dat sommige van de glazen kosten min of meer. Bijvoorbeeld, voor de goedkoopste fles, die ik niet kan vinden, kan ik zien dat het kost $ 4,5. We kunnen zien dat de bovenkant van de fles veel plastic heeft. Tot dusverre goed. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan karaf vergelijk. Dus, nu laten we een snelle berekening van hoeveel we uitgeven per karaf. Laten we beginnen met de goedkoopste fles die we kunnen vinden. Laten we eens kijken hoeveel van hen we kunnen krijgen: We weten dat de karafprijs $4,5 is. Hoeveel geven we per decanter uit? $6,7 Nu zijn we vrij dicht bij de $6,7 per fles we verwacht hadden. Laten we eens kijken of we iets beters kunnen krijgen.